Reviews

Moeder van dochter (10 jr)

Als ik hier binnen kom, word ik zelf al rustig. Ik kan best een beetje van het een naar het ander haasten; hollen, rennen en vliegen en als ik hier binnen kom, denk ik: "oooh, ik word gewoon zelf al rustig". Dus ik dacht, dit zal voor haar ook zo zijn. Ik liet haar daardoor heel gerust achter.

 

Met het konijntje erbij en dat kaarsje; het ziet er altijd zo gezellig en rustig uit. Het is prettig en persoonlijk.


Moeder van zoon (8 jr)

Carolien heeft mijn zoon inzicht gegeven in zijn eigen piekergedachten en samen zijn ze tot een oplossing gekomen die hem heeft geholpen het piekeren te kunnen stoppen. De grootste kracht is dat hij nu de bestuurder is van zijn 'eigen bus' en zelf kan kiezen vanuit welke rol 'hij achter het stuur zit'. Dit zorgt ervoor dat hij niet meer altijd slachtoffer is van een situatie maar zelf eigenaar is geworden en weet hoe hij kan handelen.

 

Carolien doet dit met zeer veel oog voor het  kind en weet in een hele korte tijd een goede en hechte band op te bouwen. Naar Carolien gaan was voor hem echt een fijne uitlaatklep.

 


Jongen (11 jr)

“Dit is nieuw voor me, ik ga eens kijken wie dit is” dacht Kobus. Nieuwsgierig als hij is gaf Kobus met ieder bezoek mij meer vertrouwen waardoor er een speelse band met hem ontstond. Dat hielp mee het erg leuk te vinden bij Carolien. Ik mocht konijn Kobus af en toe wat te eten geven en voelde me hierdoor snel op mijn gemak. Carolien is een hele lieve vrouw die snel de vinger op de zere plek kon leggen. Ze stelde me goede vragen waar ik over na kon denken en gaf me goede raad. Dat heeft me echt geholpen om in te zien dat ik mijn eigen gedrag kon aanpassen waardoor het op school in de klas een stuk leuker is geworden. Carolien was voor mij de oplossing dat mijn muurtje om mij heen omlaag is gegaan en ik vrijer geworden ben. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.”


Ouders van zoon (11 jr)

“Vanuit de wens ons kind te ondersteunen in zijn schoolomgeving, en haar ervaringen als leerkracht kwamen wij snel uit bij Carolien. In open en eerlijke gesprekken waarbij ook de betrokkenheid als ouder gevraagd werd, kregen wij snel het vertrouwen dat zij degene was die ons kind verder op weg kon helpen. Soms zijn er gewoon stukjes van de puzzel die je als ouder niet alleen kunt oplossen. Carolien heeft hier bij ons kind de juiste snaar weten te raken. Door gebruik te maken van de talenten van ons kind voelde hij zich vrij om open kaart te spelen en zich figuurlijk aan haar bloot te geven. In een periode van een aantal maanden zagen wij hem opbloeien, bleven conflicten uit en namen schoolresultaten toe. Wij hebben de overtuiging dat we zonder Carolien samen niet zo ver gekomen waren en zijn blij met haar aanpak en feedback en de vinger aan de pols op lange termijn.”